Machová dekorácia do bytu

Premýšľam nad nejakou originálnou dekoráciou do obývačky, ktorá by bola prírodná a zároveň nenáročná na údržbu. Kvetiny u mňa dlho nevydržia, lebo často cestujem a nemám ich kto polievať. Páči sa mi myšlienka machových obrazov alebo machovej steny, ale neviem, či to vyzerá dobre aj v menších priestoroch. Má niekto skúsenosti? Ako sa to udržiava a kde by sa to dalo objednať?

Machové dekorácie sú ideálne pre ľudí, ktorí chcú priniesť do interiéru prírodný prvok, ale nemajú čas alebo možnosť sa o ne starať. Ja som si pred rokom kúpila machový obraz a bol to skvelý krok. Vyzerá krásne, dodáva miestnosti živý nádych a najlepšie na tom je, že nevyžaduje žiadnu údržbu. Mach je konzervovaný, takže si zachováva svoju farbu aj štruktúru roky. Veľkou výhodou je aj to, že nepotrebuje svetlo, takže ho môžeš umiestniť kdekoľvek, aj do tmavejších kútov bytu. Pokiaľ rozmýšľaš nad väčším riešením, machová stena je výborná voľba, pretože pôsobí ako prírodný obraz na celej stene. Ak chceš vidieť viac možností a cenové kalkulácie, pozri si túto stránku: https://www.ekomoss.sk/machova-stena-cena-m2/. Majú široký výber typov machu, farieb a veľkostí, takže si určite nájdeš niečo, čo sa hodí do tvojho bytu.

Back