Jak zarejestrować się na stronie Avon i złożyć pierwsze zamówienie?

iri43185

Member
Ludzie, powiedzcie mi, jak zarejestrować się na stronie Avon i złożyć pierwsze zamówienie? Nigdy wcześniej tego nie używałam, ale ostatnio koleżanka pokazała mi jeden z ich kremów - jest naprawdę fajny! Chcę spróbować zamówić sama, ale boję się, że coś spieprzę przy rejestracji lub dostawie. Szczególnie interesuje mnie, jak wybrać punkt odbioru i jaki prezent dają nowym klientom - czy to prawda, czy to tylko marketing? Czy ktoś przez to przechodził?

Rejestracja jest prosta - wchodzisz na stronę, wypełniasz formularz, potwierdzasz swój e-mail i to wszystko. Najważniejsze, żeby wybrać to, co chcesz: po prostu kup dla siebie ze zniżką lub bądź przedstawicielem. Wybrałam to drugie, bo wtedy dają nawet 30% zniżki. Naprawdę był prezent przy pierwszym zamówieniu - dostałam mały zestaw zapachowy, bardzo ładny. Radzę najpierw przejrzeć katalog Avon - wszystko jest na swoim miejscu: ceny, nowości, promocje. A ja wybrałem dostawę do punktu odbioru niedaleko mojego domu, jest to wygodne i bezpłatne. Najważniejsze jest to, żebyście się nie martwili, wszystko jest dość jasne, zwłaszcza jeśli już złożyliście zamówienia w sklepach internetowych.

Nie sądziłem, że ich katalog elektroniczny jest tak wygodnie wykonany, a poza tym podobało mi się, że są osobne wydania na każdy miesiąc. Przeglądałem majowy i naprawdę zauważyłem kilka ciekawych rzeczy. Nie tyle dla siebie, ale myślę, że coś kupię dla mojej mamy.

Back